VANDRING PÅ PILEGRIMSLEDEN - med qigong og mindfulness. 9.-12. august 2018

Bli med Lev Nå! på en vandring fra Hamar til Lillehammer i august 2018. Anne Winther Tollnes er en erfaren vandringsleder og hun kombinerer sine vandringer med qigong og mindfulness.

Finn roen på vandring sammen med vandrerfører og qigong instruktør Anne Winther Tollnes. Turen går på historiske veier langs Gudbrandsdalsleden på østsiden av vakre Mjøsa, fra Hamar til Lillehammer.

Vi møtes på Hamar stasjon. Så vandrer vi videre langs Mjøsa, over Domkirkeodden og Furuberget til Brumunddal. På veien besøker vi Hamardomen, de gamle kirkeruinene (glasskatedralen) og vi passerer Furuberget naturreservat. Vi går en del av Prestvægen og passerer både Tokstadfurua (den gamle pilegrimsfurua), Prøysenstua og Prøysenhuset. Et besøk i middelalderkirken Ringsaker kirke er obligatorisk, det samme gjelder Veldre kirke.

Vandringen inkluderer vandringsleder, Qigong og Mindfulness, tre overnattinger på gårder i naturskjønne omgivelser, måltider og bagasjetransport. Overnattingsssteder: Kvarstad gård, Vea grønne fagskole og Johannesgården. Måltider vil bestå av frokost, matpakke og middag.

For påmelding/program:

Facebook

Tlf: +47 450 01 727

E-post: post@levnaa.no