17. - 20. august: VANDRING LANGS PILEGRIMSLEDEN - med qigong og mindfulness

Lev Nå! tilbyr vandring fra Hamar til Lillehammer i august. Anne Winther Tollnes er en erfaren vandringsleder og hun kombinerer sine vandringer med qigong og mindfulness.

Vi skal gå Gudbrandsdalsleden på østsiden av vakre Mjøsa, fra Hamar til Lillehammer.  Dette var en del av hovedleden mellom Oslo og Trondheim i middelalderen.

Vi møtes på Hamar stasjon. Så vandrer vi videre langs Mjøsa, over Domkirkeodden og Furuberget til Brumunddal. På veien besøker vi kulturminner, som Hamardomen og de gamle kirkeruinene (glasskatedralen). Vi passerer Furuberget naturreservat, Tokstadfurua og den gamle pilegrimsfurua. Vi går en del av Prestvegen og vi passerer Prøysenstua og Prøysenhuset. Et besøk i middelalderkirken Ringsaker kirke er helt nødvendig, det samme gjelder Veldre kirke.

Vandringen inkluderer vandringsleder, qigong og mindfulness. Videre: Tre overnattinger på gårder i naturskjønne omgivelser, måltider og bagasjetransport. Overnattingen vil bli på Lier gård, Vea grønne fagskole og Johannesgården. Måltider vil bestå av frokost, matpakke og middag.

For mer informasjon, se pilegrimsleden.no

For påmelding/program:
Tlf: +47 450 01 727

E-post: post@levnaa.no