LANGVANDRINGEN 2018. 17. juni - 29. juli

De regionale pilegrimssentrene langs St Olavsveien - Pilegrimsleden fra Oslo til Trondheim arrangerer for niende gang langvandring fra Oslo til Trondheim.

Vandringen avsluttes under Olavsfestdagene i Trondheim 29. juli. Gjennom variert landskap og kulturstopp får deltakerne et innblikk i et rikt historisk og kulturelt liv. Her vil det bli tid til refleksjon og ettertanke.

Vandringen starter i ruinene av Hallvardskatedralen i Gamlebyen i Oslo 17. juni og avsluttes ved ankomst Trondheim 29. juli etter cirka 40 dagers vandring på Pilegrimsleden fordelt på ffem etapper i variert norsk natur.  Du kan velge om du ønsker å gå hele veien eller en eller flere etapper. Noen er kjent på deler eller hele strekningen for andre er den ukjent. Vi garanterer en helt ny opplevelse både for kjente og ukjente vandrere.

Målet med vandringen er at den skal bli en avkobling fra ditt daglige liv og samtidig en tilkobling til noe dypere i deg selv. Vandringen kan beskrives som en ytre vandring i natur og i fellesskap med medvandrere. Deretter som en historisk vandring, i fotsporene til mennesker som gjennom historien har søkt hjelp i kraften ved Olavs grav, og et møte med kulturminner fra ulike tider. 

Pris kr 33 100,- per person, som inkluderer overnatting og alle måltider, vandringsleder og bagasjetransport.

Strekning Oslo - Ndaros: 650 kilometer.

For vandringsplan, les mer på Pilegrimsleden.no 

For informasjon/påmelding, kontakt Pilegrimssenter Hamar på e-post: hamar@pilegrim.info eller telefon +47 474 78 266.